Dekvloer voor de voedselindustrie

Installatie van een dunne dekvloer op 40 mm EPS isolatie.

Bouwbedrijf Sebze (BBS) heeft met succes het project Dekvloer/Console voor een vaste opdrachtgever afgerond. Dit project, in opdracht van SR-Vloeren uit Nieuwendijk, omvatte de installatie van een dunne dekvloer op 40 mm EPS isolatie, speciaal ontworpen voor de voedselindustrie.

Een van de hoogtepunten van het project was het gebruik van de nieuwe betonpomp, de Putzmeister, die zorgde voor een efficiënte en nauwkeurige installatie van de dekvloer. Deze innovatieve technologie stelde BBS in staat om hoogwaardige resultaten te leveren en tegelijkertijd de productiviteit te verhogen.

De dunne dekvloer op EPS isolatie is ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van de voedselindustrie.
- Harry van Rossum, Projectleider en betontechnoloog.

"Met trots hebben we samengewerkt met SR-Vloeren om dit project te realiseren voor een van onze vaste klanten", aldus Harry van Rossum, projectleider bij Bouwbedrijf Sebze. "De dunne dekvloer op EPS isolatie is ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van de voedselindustrie, en we zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan de realisatie ervan."

Het gebruik van EPS isolatie biedt niet alleen thermische isolatie, maar ook geluidsisolatie, waardoor het ideaal is voor industriële toepassingen. BBS zorgde voor een zorgvuldige installatie om ervoor te zorgen dat de dekvloer perfect aansloot op de isolatie en voldeed aan alle vereisten voor hygiëne en veiligheid in de voedselverwerkende omgeving.

Het succesvol afronden van dit project onderstreept de expertise van BBS in het leveren van hoogwaardige betonoplossingen voor diverse industrieën, en bevestigt haar reputatie als een betrouwbare partner in de bouwsector.

Bij vragen kunt u contact opnemen met onze binnendienst.


      Dennis Meiring
Hi, welkom bij BBS! Kan ik je misschien ergens mee helpen?