Betonbouw

Betrouwbaar in Beton

BBS maakt, onderhoudt, renoveert en saneert álles waar beton in verwerkt zit!
Wij voelen ons thuis bij grote projecten in de civiele sector, maar doen met net zoveel passie kleinschalige en particuliere projecten.


Wij bouwen graag samen met u aan een solide toekomst.

BBS is dé partner voor:

 • Funderingen
  Wij verzorgen het hele traject: de voorbereidende grondwerkzaamheden, maken van de bekisting, aanbrengen en vlechten van het betonstaal, de aanvoer van het beton, het storten en verdichten van het beton, het aanbrengen van leidingen, goten, sparingen en doorvoeren.
 • Vloeren
  BBS maakt de vloer met de afwerking die u nodig heeft. Binnen of buiten, traditioneel bewapend, ruw of afgewerkt met een zand-cement dekvloer, monolitisch afgewerkt of een speciale coating? Het kan allemaal!
 • Betonbewerking
  Beton kan door ons worden gereinigd, gestraald, geskimmed, geëgaliseerd, geschuurd of juist opgeruwd worden (boucharderen). We kunnen ‘koppensnellen’ en stekken boren en lijmen.
 • Betonafwerking
  Wij werken vloeren monotlithisch af (vlinderen). Voor verduurzaming of gewoon estethische redenen kunnen wij beton impregneren, waterdicht maken, kleuren, voorzien van een geschikte coating.
 • Aanbrengen van brandwerende bekleding
  Het bekleden van constructies met cementhoudende plaat. (ZIE ONZE PAGINA OVER HET AANBRENGEN VAN BRANDWERENDE BEKLEDING)
 • Maken van sparingen en doorvoeren
  BBS bezit over het juiste gereedschap om met minimale stof- of geluidsoverlast sparingen en gaten aan te brengen om het aanbrengen van leidingen, luchtbehandeling, riool en andere zaken mogelijk te maken.
 • Demontage (sloopwerkzaamheden)
  Bij BBS spreken we liever over demontage dan over slopen. Ook het (gedeeltelijk) afbreken, verwijderen en afvoeren van betonnen constructies is een precisieklus waar we nauwkeurig en veilig te werk gaan met inachtneming van het milieu. Wij beschikken over een ruim assortiment van gereedschap en machines om elke klus te klaren.
 • Assistentie bij bouwgerelateerde noodgevallen.

Waar gebouwd wordt kan altijd iets misgaan.
Als er acuut gevaar bestaat of er dreigt grote economische schade is BBS dag en nacht bereikbaar om te assisteren.

Bel ons direct op :
070 752 0226

      Dennis Meiring
Hi, welkom bij BBS! Kan ik je misschien ergens mee helpen?