Brandwerende platen

Constructieve brandveiligheid van draagconstructies.

BBS brengt voornamelijk brandwerende beplating aan in civiel technische constructies, zoals: tunnels, viaducten, aquaducten en parkeergarages, maar ook in de woningbouw dragen wij graag ons steentje bij.

Wij doen dit in een samenwerkingsverband met onze partner Vogel B.V.

Voor elk project moet u echter ook in de ontwerpfase een plan voor passieve brandbescherming uitwerken om de constructie brandveilig te houden.

Een brand kan de draagconstructie van een object beschadigen en doen bezwijken. Daarom moeten draagconstructies of ze nu gemaakt zijn van staal, beton of hout, afdoende worden beschermd om ze bestand te maken tegen hoge temperaturen om zo het draagvermogen intact te houden.

U kunt meer gedetailleerde informatie vinden op:

Bij BBS bouwen we graag aan een solide toekomst. Wij helpen u daarom graag om uw gebouwen en constructies te beschermen tegen de gevolgen van brand.
Wanneer een constructie na een brand hersteld en opnieuw gebruikt kan worden, is dat meestal te danken aan een efficiënte en beproefde oplossing voor de bescherming van de draagconstructie van het object.

BBS maakt uitsluitend gebruik van de beste materialen en heeft daarom gekozen voor Promat (www.promat.com). Promat produceert een van de meest complete en efficiënte gamma's van brandwerende platen op de markt. Ze maken gebruik van de gepatenteerde PROMAXON®-technologie. De Promat-platen worden volledig getest door onafhankelijke geaccrediteerde instituten, zijn onbrandbaar en hebben de langste levensduur volgens de strengste normen. De systemen met Promat-platen zijn ontworpen voor een eenvoudige installatie, een hoge productiviteit op de bouwplaats en met respect van de gezondheid van de installateurs en gebruikers.

Voor de bevestigingsmaterialen maken wij gebruik van de hoogwaardige producten van Hilti (Bevestigingsmaterialen - Hilti Nederland), Wurth (Würth: alles voor de bouwbranche - Würth - (wurth.nl)) en Fischer (Home - Fischer Netherlands).

Interesse?
Voor een doeltreffende brandwering is altijd op maat gemaakt advies vereist. Neem daarom contact met ons op, dan leggen wij u graag uit hoe u de brandwerendheid van uw gebouwen kunt vergroten.

BBS Samen bouwen aan een solide toekomst!

      Dennis Meiring
Hi, welkom bij BBS! Kan ik je misschien ergens mee helpen?