Transformatie oude silo

Het prestigieuze project Yara in Sluiskil.

BBS voltooit grootschalig project Yara in Sluiskil, in samenwerking met H4A uit Terneuzen.

Bouwbedrijf Sebze (BBS) heeft met trots de afronding aangekondigd van het project Yara in Sluiskil, in nauwe samenwerking met H4A uit Terneuzen. Dit project omvatte de transformatie van een oude loods/silo tot een moderne overslag- en opslagfaciliteit voor grondstoffen, gericht op het ondersteunen van de activiteiten van Yara.

Een van de belangrijkste uitdagingen van het project was het installeren van een nieuwe verdeelmachine op een nieuwe kraan. Om dit mogelijk te maken, werd er maar liefst 400 meter nieuwe kraanbaan met rails aangelegd, wat een indrukwekkend staaltje engineering en bouwkunst vereiste.

In totaal werd er 2800 m3 beton gebruikt om de benodigde infrastructuur te realiseren, waaronder het dichtstorten van 5 deursparingen. Daarnaast werd er een vloeroppervlak van maar liefst 7.800 m2 gerealiseerd, waardoor Yara nu beschikt over een ruime en efficiënte werkruimte.

Dit project onderstreept onze expertise en toewijding.
- Harry van Rossum, Projectleider en betontechnoloog

"We zijn verheugd om dit ambitieuze project succesvol af te ronden in samenwerking met H4A", aldus Harry van Rossum, projectleider en betontechnoloog bij Bouwbedrijf Sebze. "Dit project onderstreept onze expertise en toewijding aan het leveren van hoogwaardige bouwprojecten die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten."

Het project Yara in Sluiskil is een verdere bevestiging van BBS's reputatie als een betrouwbare partner in de realisatie van complexe bouwprojecten in verschillende sectoren.

Bij vragen kunt u contact opnemen met onze binnendienst.

      Dennis Meiring
Hi, welkom bij BBS! Kan ik je misschien ergens mee helpen?